Inschrijvingen Schaatsen en Curlen tegen Kanker 2024 geopend!

09 november 2023 10:50

Vanaf vandaag kan jij je inschrijven voor de Schaatsen en Curlen tegen Kanker. Schaats of curl vrijdagavond 9 februari 2024 mee voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC! 

Schaatsen en Curlen tegen Kanker vindt plaats op Schaatsbaan Rotterdam. Geniet op het sfeervolle Winterplein terwijl je nipt aan een warme chocolademelk. Zing en swing mee met de mannen van ‘Mooi weer op straat’. Zij zorgen ervoor dat stilstaan een uitdaging wordt.

Bijdragen aan kankeronderzoek begint met jouw deelname. Of je een doorgewinterde schaatser bent of nog wiebelig op het ijs staat, iedereen kan meedoen. Getraind, ongetraind, jong en oud. We schaatsen of curlen met z'n allen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker.

Jaarlijks krijgen meer dan 120.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Dit zijn meer dan 13 mensen per uur. De diagnose kanker komt aan als een mokerslag, bij zowel de patiënt als zijn of haar naasten. Onderzoek is van levensbelang.

Schaatsen tegen Kanker: Op de 400-meterbaan gaan we gezellig met z'n allen het ijs op. Ieder op zijn eigen manier en tempo. Het maakt niet uit hoeveel rondjes je schaatst. Op de ijsbaan komt DJ Bootsy Paul voorbij met de coolste beats. De regenboogverlichting van de schaatsbaan zorgt voor een unieke ervaring en gezellige sfeer. Zo is geen enkel rondje hetzelfde.

Curlen tegen Kanker: Bedrijven en vriendenteams die wel het ijs op willen, maar zonder schaatsen, kunnen zich uitleven op de curlingbaan. Je start met een gezamenlijke instructie waarna je aansluitend met jouw team de uitdaging aangaat.

Klik hier voor meer informatie over het inschrijven.

Samen maken we Kanker Kansloos!