Inschrijvingen Maak Kanker Kansloos geopend!

30 maart 2023 15:25

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds organiseert op vrijdag 16 juni de Run4Daniel en op zondag 18 juni de Swim4Daniel. De opbrengsten van deze evenementen gaan naar onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Deze mooie evenementen mag je niet missen!

Loop of wandel vrijdag 16 juni 2023 mee tegen kanker. Sportcomplex De Bosdreef wordt omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij alvast bedenken bij welk van de foodtrucks je een hapje of drankje wilt gaan halen. Vanaf het sportcomplex worden mooie routes uitgezet door het Kralingse Bos in Rotterdam.  Een wandel- én hardloopevenement voor jong en oud in het Kralingse bos, dat is de Run4Daniel. Met de mogelijkheid om 5 KM of 10 KM te wandelen of hard te lopen, is er voor iedereen een passende afstand. Ook de Family Run van 1 KM ontbreekt niet. Onderweg kom je DJ Bootsy Paul tegen op zijn skates. Door zijn beats lijkt het lopen ineens een stuk makkelijker te gaan. 

Zwem zondag 18 juni 2023 mee tegen kanker. Duik in de Wijnhaven en zwem op een unieke locatie in Rotterdam. Bij de Swim4Daniel zwemmen we in het Maritiem District. Plein 1940 wordt omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij je alvast opwarmen om het water in te springen. Speciaal voor de Swim wordt het vaarverkeer gestremd zodat deelnemers op deze uitzonderlijke locatie kunnen zwemmen. Met de mogelijkheid om 250m, 500m of  1500m te zwemmen, is er voor iedereen een passende afstand. Scoor na afloop een lekker hapje of drankje bij één van de foodtrucks op het plein.

De Run4Daniel & Swim4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Help jij mee belangrijk kankeronderzoek mogelijk te maken? Loop of zwem mee met vrienden, familie of misschien wel met je werkgever.

 Samen maken we Kanker Kansloos!