Tough Cookies

Niet lullen maar fietsen!!

Gekozen door teamcaptain: Recreatietocht 25 km

van totaal € 500 (335%)

De diagnose kanker treft niet alleen de patiënt, maar ook de naasten. Dit hebben wij helaas zelf van dichtbij meegemaakt.
In februari 2017 viel de diagnose schildklierkanker voor Irene. Drie operaties en de hoogste dosering aan radioactiviteit heeft ervoor gezorgd dat die agressieve tumor en de uitzaaiing (genaamd Bea en Bep) inmiddels, zo goed als, weg zijn.

Waar ik voorheen angstaanvallen kreeg als ik het Erasmus MC in mijn vizier had, krijg ik nu kippenvel. Want dit ziekenhuis met al hun helden en heldinnen hebben ervoor gezorgd dat ik hier nog ben!! Mijn dank is niet te beschrijven en het besef van die vreselijke ziekte is groot. Onderzoek is nodig om deze held(inn)en te helpen bij het ongelofelijke werk dat zij verrichten.
Wij fietsen 25 kilometer, want echte fietshelden zijn we niet, maar alle beetjes helpen om kanker kansloos te maken.
Helpen jullie mee?

Liefs,
Tough Cookies

  • Recreatietocht 45 km
  • Recreatietocht 25 km

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Bekijk alle donateurs
€ 10
4 Jul 2018 23:05
Heel veel succes Irene 💪🏻!
€ 10
21 Jun 2018 11:09
succes lieverd!
€ 10
21 Jun 2018 11:06
€ 10
20 Jun 2018 10:58