Team Pfizer

Samen maken we kanker kansloos!
Normal f7b95e021a95a33a13fdeea70545edfa77faaf4c
van totaal € 1.500 (127%)

Nieuwe, innovatieve kankermedicijnen voor patiënten ontwikkelen

Wij begrijpen de urgentie waar kankerpatiënten mee te maken hebben.

Daarom werken onze wetenschappers, samen met specialisten over de hele wereld, er hard aan om veelbelovend onderzoek om te zetten naar belangrijke nieuwe, baanbrekende behandelingen voor een breed scala aan kankers.

Hierbij hebben we een gezamenlijk doel, namelijk het leven van kankerpatiënten belangrijk verbeteren.

Onze robuuste pijplijn van potentieel nieuwe geneesmiddelen is de basis voor toekomstige, waardevolle behandelingen die het behandellandschap voor kanker zou kunnen veranderen.

Kanker remmen, de prognose en de kwaliteit van leven verbeteren, totdat genezing mogelijk wordt

Ons onderzoek richt zich niet alleen op veel voorkomende aandoeningen, zoals borst- en longkanker, maar ook op minder vaak voorkomende tumortypen, zoals gastro-intestinale stromatumoren (GIST, een type tumor dat voorkomt in het spijsverteringsstelsel) en neuro-endocriene tumoren van de alvleesklier (pancreasNET).

Onze pijplijn bevat middelen die aangrijpen op angiogenese van de tumor (bloedvatvorming), het immuunsysteem (waarbij het eigen afweersysteem wordt geactiveerd tegen de kanker), signaaltransductie (communicatie in de tumorcel) en tumorceldeling.

Zo werken wij aan manieren om kanker te remmen en de prognose en de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren, totdat genezing mogelijk wordt.

Samen maken we kanker kansloos!

Op zaterdag 23 juni zal team Pfizer voor de derde keer meefietsen aan de Tour de Rotterdam. Niet alleen is het een fantastisch georganiseerd evenement maar bovenal draagt de Tour de Rotterdam bij aan ons wereldwijde doel namelijk ‘Samen werken aan een gezondere wereld'.

‘Samen maken we kanker kansloos!’ is dit jaar het thema en hier sluiten wij ons van harte bij aan.

Tot de 23e!

Met sportieve groet,

Pfizer (Paul, Naomi, Daphne, Marco, Andrea, Rob, Rob, Carl, Nick, Marc, Maarten, Jaap, Susanne, Astrid, Jan Willem) 

 

PP-PFE-NLD-0178

  • Vrije Toertocht 85 km
  • Vrije Toertocht 105 km
  • Vrije Toertocht 135 km

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Bekijk alle donateurs
€ 5
23 Jun 2018 9:48
€ 50
23 Jun 2018 7:45
Tot straks toppers! Omdat alle beetjes helpen, nog een beetje meer gedoneerd!
€ 25
22 Jun 2018 7:18
Donna, trap ‘m door !
€ 10
20 Jun 2018 11:21