Tocht tegen Kanker

17/6/2021
13.53

Kankeronderzoek mag niet lijden onder corona. We moeten doorgaan! Daarom komen we op afstand, maar tóch samen in beweging. Voor een beter vooruitzicht voor iedereen die geraakt wordt door kanker.

Ga je wandelen, hardlopen of fietsen?* Het maakt niet uit wat je kiest, als je maar in beweging komt. Met elkaar leggen wij zaterdag 26 juni 2021 vele kilometers af om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Deelname is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor anderen. Want alleen samen maken we kanker kansloos.

Kies een afstand die bij jouw past en start vanaf je eigen voordeur of gekozen locatie. Met behulp van de eRoutes app krijg je op basis van jouw GPS locatie diverse routes voorgesteld*. Het is ook mogelijk een eigen route af te leggen.
Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en word je aangemoedigd om jouw prestatie te voltooien. Daar hoort natuurlijk een mooi deelnemerspakket bij met echte Daniel den Hoed Fonds MedSocks en een vette medaille!

De Tocht tegen Kanker is 100% coronaproof, daardoor weet je zeker dat deze altijd doorgaat!

Schrijf je in tot en met zondag 20 juni en ontvang voor de Tocht tegen Kanker je deelnemerspakket. Besluit je later in te schrijven dan kan je deelnemen, maar ontvang je je pakket na de Tocht. Wacht niet te lang want voor het deelnemerspakket geldt op=op.

 

 

*De app houdt geen rekening met stoplichten of korte routes de stad uit en maakt routes tot 60 kilometer. Dus wil je lekker doortrappen? Dan adviseren wij om in de app te kiezen voor 'start zonder route' en een eigen route te fietsen. Er kan wel gebruik worden gemaakt van één van de beschikbaar gestelde gpx-bestanden die je kan downloaden. Deze kan je hier terugvinden. Zorg dat je bent ingelogd om de pagina te kunnen bekijken.

 

Ontdek de Tocht      Inschrijven

De Tocht tegen Kanker is coronaproof. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om zich aan de geldende coronamaatregelen te houden.